A Geoview Systems Kft. meghatározó tapasztalattal rendelkezik pontfelhő megjelenítő alkalmazások kivitelezésének területén, melyre jelenleg két megoldást kínál:

scanner

 

Ipari környezetben gyakran szükség van egy valós fizikai tárgy, vagy tér digitális modellé történő leképezésére, amennyiben az adott tárgy vagy tér nem elérhető, vagy tiltott helyen helyezkedik el.  Elvárás, hogy ezek a tárgyak vagy terek megfigyelhetők, pontos méreteik meghatározhatók legyenek.

 

 

Megoldás:

A Geoview Systems Kft. meghatározó tapasztalattal rendelkezik pontfelhő megjelenítő alkalmazások kivitelezésének területén, melyre jelenleg két megoldást kínál:

  1. Geoview pontfelhő megjelenítő szoftver
  2. Leica Geosystems megoldásaira épülő nyilvántartó rendszerek

1.Geoview Systems megoldás:

A Geoview Systems Kft. elkészítette saját, gyártó független pontfelhő megjelenítő szoftverét, amely lehetőséget biztosít a legelterjedtebb pontfelhő formátumok feldolgozására és megjelenítésére a hozzátartozó panorámafotókkal együtt. A rendelkezésre álló funkciók között megtalálható minden szükséges támogatás, amely ipari környezetben elengedhetetlen a karbantartási, illetve egyedi beavatkozást igénylő tevékenységek során.

2.Leica alapú 3D pontfelhő alkalmazás:

Olyan pontfelhő alapú alkalmazások kivitelezése, mely lehetőséget biztosít a legelterjedtebb pontfelhő formátumok feldolgozására és megjelenítésére a hozzá tartozó panorámafotókkal együtt.

Funkciók:

  • ütközésvizsgálat a 3D térben
  • mérések
  • nagy pontosságú koordináta meghatározása olyan helyeken, ami nem elérhető pl.: tilos az eszközök érintése, vagy olyan helyen van, ami nem elérhető