A Paksi Atomerőmű Zrt. stratégiai céljai között szerepelt atomerőművi blokkjának tervezési üzemidőn túl 20 évvel történő üzemeltetése.
A Geoview Systems integrált veszélyhelyzet-kezelési rendszere (OMR) optimális megoldás a káresemények gyors és eredményes kezelésében.
A Geoview Systems Kft. meghatározó tapasztalattal rendelkezik pontfelhő megjelenítő alkalmazások kivitelezésének területén, melyre jelenleg két megoldást kínál:
Egy kevert képzési megoldás, amely a hagyományos eLearning megoldásokkal szemben is mérhetően hatékonyabb tanulást biztosít.
A szoftver a munkaidő-beosztás grafikus tervezésére, nyilvántartására, valamint a megszakítás nélkül, több műszakban történő munkavégzés tervezésére, nyilvántartására, és elszámolására szolgál.
A térinformatikai alapú projekt dokumentációs rendszer célja volt, hogy támogatást nyújtson projektmenedzsment számára projektirányítási feladatokhoz.
Geodéziai mérésekre alapuló, a függőleges elmozdulások kiértékelését támogató alkalmazáscsomag.
Innovatív iparvállalatok és a kormányzati szektor igényeire szabott, tervrajzokra épülő, tervdokumentációval kapcsolatos tevékenységekre, valamint relációs adatbázisokra (Oracle, MS SQL stb.) épülő nyilvántartások hatékony kezelése.
A rendszer a vállalat társasági tulajdonviszonyait, a tagvállalatok és kapcsolt vállalatok földterületeit, és a tulajdonban lévő, valamint a bérelt üzemkörön kívüli, irodai, és jóléti létesítmények nyilvántartását kezeli.